Saturday 6 August 2011

Emotions

     Θέλω να γράψω για συναισθήματα αλλά είναι τόόόόόόσα πολλά που δεν θα τελείωνα ποτέ! Μετά σκέφτηκα να γράψω για τα δικά μου, αλλά και πάλι είναι τόσο μπερδεμένα που είναι σαν να μην ξέρω τι ακριβώς νιώθω!
     Είναι η χαρά, που δυστυχώς κρατάει μόνο για λίγο, και μετά είναι και η περιέργεια (?)... Είμαι περίεργη και ανυπόμονη για το αύριο και το μεθαύριο! Τι θα γίνει εάν επιλέξω αυτό και τι θα χάσω αν επιλέξω το άλλο...! Μου αρέσει που έχω επιλογές!

     Είναι σαν να περπατάς σε έναν δρόμο, εάν είναι μόνο μια ευθεία κουράζεσε, αλλά εάν έχει στροφές και σταυροδρόμια για να επιλέξεις η διαδρομή είναι πιο ευχάριστη! Όταν, όμως, επιλέγεις πιο δρόμο θα ακολουθήσεις σε ένα σταυροδρόμι, αργότερα σκέφτεσε τι κρυβόταν στην άλλη στροφή και αν ήταν καλύτερο ή χειρότερο. Μήπως έπρεπε να στρίψω αριστερά αντί για δεξιά; Και τι θα γινόταν αν συνέχιζα απλά ευθεία; Και έτσι δεν απολαμβάνεις όλα τα καλά που υπάρχουν στον δρόμο που επέλεξες αλλά σκέφτεσε αυτά που τελικά δεν θα αποκτήσεις ποτέ γιατί δεν επέλεξες εκείνη την στροφή...
     Αυτό το λάθος δεν θέλω να κάνω... Να μην απολαμβάνω το τώρα και να σκέφτομαι το "εάν"! Εάν μπορούσα να δώσω την ίδια συμβουλή σε κάθε άνθρωπο θα ήταν να μην σκεφτεί ποτέ αυτά που έχασε, μόνο αυτά που κέρδισε με τις αποφάσεις του(:

Jonathan Rhys Meyers - This Time [δεν είναι απόλυτα σχετικό αλλά μου αρέσει;)]

2 comments:

  1. Συμφωνώ.
    Το τραγούδι είναι απίστευτο.Μλκα δές και τη ταινία.Αξίζει πραγματικά.

    ReplyDelete
  2. Πραγματικά το τραγουδι έγινε ένα από τα αγαπημένα μου..! Αλλά ποιά είναι η ταινία?!:3

    ReplyDelete