Friday 29 July 2011

φέισμπουκ γουόρλντ!

Μια μέρα ρωτάω μια φίλη μου : γιατί έσβησες αυτή τη υπέροχη φωτογραφία που είχες στο facebooκ ? και μου απαντάει : γιατί δεν είχα πολλά λαϊκ!
Είχα εκνευριστεί πάαρα πολύ! Γιατί; Γιατί να σβήσει κάποιος μια φωτογραφία του επειδή δεν έχει λαϊκ; Τι είναι το ΛΑΪΚ δηλαδή; Δηλαδή αν έχεις πεννήντα,εκατό,διακόσα πάει να πει πως είσαι μάγκας; Σας πληρωφωρώ λοιπόν πως μαγκιά δεν είναι να έχεις εκατομμύρια λαϊκς! Μαγκια είναι να έχεις ένα λαϊκ και να μη σε νοιάζει! Στα τέτοια σου:) των άλλων δεν αρέσει εσύ θα τι σβήσεις; Οkay κάντω γούστο σου καπέλο σου! Αλλά πρέπει τότε να έχεις μεγάλο κόμπλεξ! Εγώ αυτούς τους ανθρώπους απλώς τους λυπάμε!

Κάτι επίσης ακόμα που μου τι σπάει, είναι όταν μου λένε κάτι τύποι τελείως άγνωστοι για εμένα στα τσάτ, να μου στέλνουν ένα λινκ ενώς σύνδεσμου, ενώς στάτους, μιας φωτογράφιας και να μου λένε ''λαϊκ και κομμ στη φώτο, στο σύνδεσμο, στο στάτους μου πλιζ αν θες'' Δηλαδή αν δε θέλω τι μπορεί να γίνει; Μίλα ξεκάθαρα! Να πεις ότι το απετείς, αφού έτσι κι'αλλιώς έτσι είναι Και επιπλέον πες τώρα πως μάζεψες πεννηντα λάικ έτσι! Είσαι ευτυχησμένος; Το μόνο που κατάφερες ήταν να ξευτηλιστείς σε έμενα και στους υπόλοιπους που το είπες και μετά να σε κράζουν! Συγχαρητήρια, τι να πω! Να συνεχίσετε έτσι! Κάποια στιγμή θα σας τι πει κάποιος και θα ντραπήτε τόσο πολύ που θα σταματήσετε να το κάνετε! Αλλά θα είναι πολύ αργά! Θα έχετε γίνει ρεζίλι και θα έχετε φάει και το κράξιμο! Ωραία ζωή ! Συνέχισε!

1 comment:

  1. Όλοι ζουν κι αναπνέουν για τα likes, έλεος :s

    ReplyDelete